top of page

OVER MIJ

MIJN PASSIE EN MISSIE

Mijn passie is allereerst mijn twee heerlijke kinderen.

Hun onbegrensde nieuwsgierigheid, hun stralende puurheid en hun onbevooroordeelde blik op de wereld geven mij iedere dag energie.

 

Mijn kinderen inspireren mij om in mijn eigen leven te blijven ontdekken, dicht bij mijzelf te blijven en met open vizier naar de dingen te kijken.

 

Dat is de reden geweest om te gaan ondernemen. De vrijheid en zelfstandigheid helpen mij om die inspiratie werkelijkheid te laten worden.

 

En dat gun ik u ook!

 

 

Het is mijn doel om u als ondernemer te begeleiden op de weg van succesvol ondernemen. Of als u daar bent, te helpen om op die weg te blijven.

 

Dit doe ik door naast u te staan als adviseur en u op bedoelde en onbedoelde momenten van het juiste advies te voorzien.

 

Dat begint bij een up to date boekhouding met daarom heen het advies dat u nodig heeft. Voor mij de uitdaging om goed met u te blijven communiceren en mijzelf te blijven ontwikkelen in kennis en als mens.

 

Een goed advies die de zaak van een andere kant laat zien en welke u verrast. Een advies waar u echt iets aan heeft, dat is de kick en daar word ik blij van.

 

Gaan we de weg samen bewandelen?

 

 

Sigrid de Lange

De kick van een advies dat de klant verrast. Daar word ik blij van!

Wilt u meer over mij weten? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek. De koffie staat klaar.

bottom of page